Fri fragt på alle ordre over 1000 kr

PNB VIP Cuticle Oil, 15 Ml

PNB olie til negle- og neglebåndspleje.

Den optimale kombination af naturlige cypres- og vindruekerneolier sikrer blødgøring af neglebåndet, hydrering og genopbygning af neglepladen. Olien indeholder desuden ekstrakter af echinacea, ginseng og olivenblade, som giver maksimal næring og understøtter væksten af ​​sunde og stærke negle. VIP neglebåndsolie er mættet med en stor mængde mineraler: fosfor, calcium, jern og vitamin A, C og E, hvilket garanterer fuld pleje og næring af både neglepladen og den særligt følsomme hud omkring neglepladen.

Olien har en behagelig, let duft og dybt gennemtrængende effekt. Den indeholder ikke syntetiske tilsætningsstoffer, smags- og farvestoffer. Perfekt daglig negle- og neglebåndspleje både i salonen og derhjemme.

Påfør på neglepladen eller neglebåndet og massér, indtil det er helt absorberet; til forebyggende formål, brug 2-3 gange om ugen; For at eliminere problemet med tørre og skøre negle og neglebånd skal du bruge regelmæssigt i to uger.

30 ml flasken er udstyret med en praktisk låg med en dråbeholder, som gør neglebånds- og negleplejebehandlingen mere hygiejnisk, hurtig og doseringsbar. Krukkens hals er udstyret med en ventil med spildbeskyttelse. Økonomisk og rentabel.

GELLYFIT IS THE GEL POLISH PROFESSIONALS DESERVE