Fri fragt på alle ordre over 1000 kr

PNB Organic Dry Oil, 15 Ml

Organic Dry Oil PNB er en tør olie til neglebånd og negle, rig på vitaminer og aktive ingredienser. Det er et alternativ til almindelig olie, fordi produktet ikke efterlader fedtede spor. Olien absorberes i løbet af få sekunder og huden føles som om den havde drukket en nærende eliksir.

Organic Dry Oil PNB一 er legemliggørelsen af ​​skønhed og pleje i én flaske. Det tog lidt tid at teste ingredienskombinationerne, men det var det værd. En upåklagelig kombination blev fundet: et kompleks af argan-, vindruekerne-, fersken- og sojaolie, de mindste partikler af 24 karat guld og E-vitamin.

Ved at vælge Organic Dry Oil PNB vil du få mere, end du forventede. Den funktionelle effekt af dette produkt er imponerende:

  • Øjeblikkelig effekt af intens hydrering. Den tørre olie trænger hurtigt ind i den dybe struktur af epidermis og neglepladen. Huden omkring neglen bliver glat, sart og elastisk, og neglene bliver stærkere.
  • Ernæring og pleje. Den unikke formel af Organic Dry Oil PNB indeholder en høj koncentration af næringsstoffer, der understøtter epidermis' sundhed, forbedrer dens tilstand og fremmer væksten af ​​sunde negle. Og tilstedeværelsen af ​​24-karat guldelementer i sammensætningen giver huden et fantastisk udseende.
  • Styrkelse og beskyttelse. Organic Dry Oil PNB har en stærk styrkende effekt på neglepladen, hvilket gør den mindre skør og modtagelig for ydre påvirkninger.

Giv din hud en smule natur med Organic Dry Oil PNB!

GELLYFIT IS THE GEL POLISH PROFESSIONALS DESERVE